top of page

Als zelfstandig trainer en coach begeleid ik leren en ontwikkeling binnen organisaties. Ik heb me verbonden aan verschillende trainingsbureau's en beschouw VIStrainingen en Generatie Storm als mijn thuishonken. Daarnaast werk ik ook met veel plezier voor het Full Potential Institute en Yellow Walnut én neem ik klussen aan uit mijn eigen netwerk.

Aan mijn liefde voor ontwikkeling en persoonlijke groei geef ik uiting door te bouwen aan mijn eigen onderneming; Het Training Atelier. 

Lees hieronder meer over de samenwerkingen en projecten waar ik me me bezig houd. 

Website optie 3.png

TRAININGEN

Ik ben gepassioneerd over - en gespecialiseerd in - trainingen over energie, visie, communicatie en persoonlijk leiderschap. Mijn stijl van trainen wordt omschreven als: professioneel, aandachtig, open, deskundig, speels, met diepgang. 

Trainingen die ik heel graag doe binnen organisaties zijn:

  • Persoonlijk leiderschap en effectiviteit

  • Professionele identiteit

  • Communicatie & gesprekstechnieken

  • Energiemanagement

 

TEAMCOACHING

Ik begeleid teams in organisaties, die resultaten willen boeken met elkaar, maar energie verliezen in de samenwerking. Waardoor ze hun doelen niet altijd bereiken.

Door gezamenlijk het systeem zichtbaar te maken van helpende en niet helpende gewoontes, overtuigingen en gedragspatronen, ontstaat lucht en ruimte. Niet graven om het graven in de onderstroom, maar zo licht als mogelijk en zo diep als nodig. Het onbewuste wordt bewust en van daaruit creëert het team vormen van samenwerken die inspirerend en effectief zijn. Waarbij inzet van eigen talent, vertrouwen, heelheid, bewustzijn en werken vanuit de bedoeling centraal staan.

LEREN EN ONTWIKKELEN IN ORGANISATIES

Website optie 2.png

Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

bottom of page