top of page

WAT.

Waar heb ik ervaring en affiniteit mee en waar wil ik me in ontwikkelen? 

 

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het geven en ontwikkelen van trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele communicatievaardigheden, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling. Daarnaast heb ik verschillende groepen begeleid tijdens brainstorm en inspiratiesessies. Vanuit mijn werkzaamheden en functie bij Effectory en Inspirezzo, heb ik ervaring opgedaan met reorganisaties en het begeleiden daarvan. Op het gebied van verandermangement en leiderschapstrainingen wil ik me graag nog verder ontwikkelen. 

 

Na mijn studietijd ben ik altijd van het een in het ander gerold. Ik heb daardoor veel geleerd, veel plezier gehad en veel verschillende werksituaties leren kennen. Toch merkte ik het afgelopen half jaar dat er iets ontbrak. Ik zat niet meer op mijn plek in mijn huidige (werk)situatie. Daarom heb ik tijd gestoken in uitvinden welke verandering er voor mij nodig is. Iets waar ik voorheen nooit de tijd voor kon vinden. Dit is het moment om bewust een gerichte keuze te maken over mijn (professionele) leven.

 

Ik ga het liefst aan de slag als trainer/coach op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatievaardigheden en teamontwikkeling, maar ook verandermanagement en leiderschap zijn onderwerpen waar ik graag in duik! Mijn droombaan combineert het trainerschap met een functie als Learning Consultant of Learning Developer.

 

Kijk voor informatie over mijn ervaring en educatie op mijn LinkedIn pagina:

  • LinkedIn - Black Circle
bottom of page