top of page

WAAROM.

Waarom wil ik het trainersvak in? Waarom geeft dit vak mij energie?

 

Mijn passie voor trainen en coachen komt enerzijds voort uit de wil om (groepen) mensen te begeleiden in hun beweging en groei. Anderzijds is het ook iets waar ik naartoe getrokken wordt. Het werkt als een magnetisch veld; daar waar lef, moed en kracht nodig zijn om beweging in gang te zetten, word ik aangetrokken. Daar waar inzicht, overzicht en een kritische blik de situatie kunnen verhelderen, voel ik een aantrekkingskracht. Daar gaat mijn talent aan de slag, waarmee ik op een empathische manier structuur aanbreng. 

 

Het liefst laat ik iedereen die ik tegenkom, ervaren wat voor iets magisch er kan gebeuren wanneer je in je eigen kracht staat. Wanneer je zelfbewust bent en je kwetsbaar durft op stellen. Maar ook wanneer je je niet laat leiden door angst of zelf-saboterende overtuigingen. Ik geloof heel sterk dat iedereen vanuit zijn unieke, eigen kracht verandering teweeg kan brengen en kan groeien. Hierdoor heb je zelf de controle om terecht te komen in een flow waar net zoveel energie vrijkomt als dat er rust ontstaat en waar je zowel balans ervaart als vrijheid om te doen wat je maar wil.

 

Zelf ben ik al zo lang ik me kan herinneren bezig met persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie. Dat is me als het ware met de paplepel ingegoten. Ik vind mensen, wat ze doen en hun beweegredenen fascinerend. En wanneer ze samenkomen om te werken, wonen of leven, des te meer. Ik ben altijd bezig om situaties, problemen of gedachtes te analyseren door ze vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en ze tegen de achtergrond van hun context te plaatsen. Ik wil kunnen verklaren wat iemand motiveert om te doen wat hij doet of waarom iemand denkt wat hij denkt. 

Anderen begeleiden in hun zoektocht naar geluk, groei en beweging, is wat mij gelukkig maakt. En dat ik daarbij elke keer ook weer ontzettend veel over mezelf leer, is alleen maar mooi meegenomen. 

bottom of page