top of page

HOE.

Hoe ga ik te werk? Waar ligt mijn focus op als ik aan het werk ben?

 

Of ik nou als trainer, adviseur of projectmanager aan het werk ben, uiteindelijk ga ik vanuit mijn talent en eigenheid op ongeveer dezelfde manier te werk ga.

 

Eerst ga ik op onderzoek uit en analyseer ik hoe een situatie of opdracht in elkaar zit. Vervolgens ga ik structureren wat ik ontdekt heb, waarmee ik inzicht verwerf en overzicht creëer. Inzicht en overzicht zijn voor mij onlosmakelijk verbonden met groei en beweging; ze staan aan de wieg ervan. Daarna zet ik op eenzelfde manier die beweging in gang. Ik maak zichtbaar wat nodig is door me in te leven en door perspectief en overzicht te scheppen. Daarmee stimuleer ik mensen in beweging te komen. 

 

Ik kan me goed inleven in anderen en ben sensitief voor de omgeving. Ik weet goed te observeren maar voel ook intuïtief aan wat er speelt. Ik heb een kritische en realistische blik die ik handig kan inzetten, wanneer ik situaties, problemen of gedachtes observeer en analyseer.

 

Ik ben van nature iemand die behoefte heeft aan structuur en overzicht en ben daar ook altijd naar op zoek. Ik wil verheldering scheppen en begrip creëren. Ik ben niet bang voor iemands schaduwkant en zelf-saboterende overtuigingen of de onderstroom van een team. Ik ben ervan overtuigd dat ze ons juist veel informatie geven en ga dus ook bewust op zoek naar zowel de blokkades als naar de kracht.

bottom of page