top of page

WAT.

 

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het geven en ontwikkelen van trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele com-municatie vaardigheden, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling. Daarnaast heb ik verschillende groepen begeleid tijdens brainstorm en inspiratie-sessies. Vanuit mijn werkzaamheden en functie bij Effectory en Inspirezzo, heb ik ervaring opgedaan met reorganisaties en het begeleiden daarvan. Op het gebied van verandermangement en leiderschapstrainingen wil ik me graag nog verder ontwikkelen. 

 

WAAROM.

 

Mijn passie voor trainen en coachen komt enerzijds voort uit de wil om (groepen) mensen te begeleiden in hun beweging en groei. Anderzijds is het ook iets waar ik naartoe getrokken wordt. Het werkt als een magnetisch veld; daar waar lef, moed en kracht nodig zijn om beweging in gang te zetten, word ik aangetrokken. Daar waar inzicht, overzicht en een kritische blik de situatie kunnen verhelderen, voel ik een aantrekkings-kracht. Daar gaat mijn talent aan de slag, waarmee ik op een empathische manier structuur aanbreng. 

 

HOE.

 

Of ik nou als trainer, adviseur of projectmanager aan het werk ben, uiteindelijk ga ik vanuit mijn talent en eigenheid op ongeveer dezelfde manier te werk.

Eerst ga ik op onderzoek uit en analyseer ik hoe een situatie of opdracht in elkaar zit. Vervolgens ga ik structureren wat ik ontdekt heb, waarmee ik inzicht verwerf en overzicht creëer. Inzicht en overzicht zijn voor mij onlosmakelijk verbonden met groei en beweging; ze staan aan de wieg ervan. Daarna zet ik op eenzelfde manier die beweging in gang.

bottom of page